Εκπαιδεύοντας τους γονείς, εκπαιδεύουμε τα παιδιά!

Το Life Coaching εξετάσει τα συστήματα της ζωής και την επιτυχή διαχείρισή τους.  Είναι μια μορφή υποστήριξης που απευθύνεται σε άτομα τα οποία δεν χρειάζονται ψυχολόγο, ψυχίατρο ή άλλο ειδικό υγείας και έχουν στόχο την αλλαγή.

Είναι μια διαδικασία προπόνησης του μυαλού, μέσω της οποίας μπορούμε να βελτιώσουμε τον εαυτό μας, τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τις καταστάσεις και τις σχέσεις μας , διευρύνοντας τις επιλογές  και επιτυγχάνοντας προσωπικούς ή επαγγελματικούς στόχους.

Κάποιοι άνθρωποι χρειάζονται απλά έμπνευση και ενθάρρυνση για να βρουν μόνοι τους  τις δικές τους λύσεις, τα δικά τους θέλω, να ανακαλύψουν τον τρόπο να ζουν σύμφωνα με αυτά.

 

 

Κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους 2016-2017 …

…Θα  υλοποιηθεί ένας κύκλος σεμιναρίων θετικής ψυχολογίας, με βάση τις ανάγκες των παιδιών, που θα απευθύνεται σε γονείς παιδιών του Δημοτικού, “Positive Parenting”.

 

Η δομή του προγράμματος είναι τέτοια, ώστε να προσεγγίσει με θετική ενίσχυση χαρακτηριστικά των παιδιών όπως  αυτοπεποίθηση, συνεργασία, επικοινωνία, αυτοέλεγχος, περιέργεια, μέσα από την  ενίσχυση των Ιδίων των χαρακτηριστικών στους γονείς, σε ένα τρίμηνο κύκλο Life Coaching.

 

Για να θελήσουν οι γονείς να αλλάξουν στάσεις και αντιλήψεις και να μπορέσουν να δουν τον κόσμο μέσα από τα μάτια του ποδιού τους – αλλά και του παρατηρητή –  χρειάζεται να αναπτύξουν ενσυναίσθηση, να ενισχυθούν και να αναζητήσουν – το πώς – τρόπους βελτίωσής της προσωπικής τους επικοινωνίας με τα παιδιά.  Σε αυτό μπορεί να βοηθήσει  το Life Coaching και η ομαδική διαδικασία.

 

Έναρξη Ιανουάριος 2017

Διάρκεια 3 μήνες, 12 εβδομαδιαίες 3ωρες συναντήσεις

Διοργάνωση All Time Coaching

Επικοινωνία: 210 4532289

Δ/νση: Μονεμβασίας 67, 14341 Νέα Φιλαδέλφεια – πλησίον Ηλεκτρικού Σταθμού “Περισσός”.

Υπεύθυνη προγράμματος: Μαίρη Στραβοράβδη -πληροφορίες εδώ!

 

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, εδώ!

Επικοινωνία, εδώ!

Άρθρα για «Parenting Coaching», εδώ!