Έλα να μάθεις ή να θυμηθείς, τον τρόπο να ζεις καλύτερα, σε μια Ομάδα Art & Coaching!

Πρόκειται για μια συνεργατική, εκφραστική διαδικασία με σκοπό τη διερεύνηση του εαυτού μέσα από το Coaching και την Τέχνη. Οι στόχοι διαμορφώνονται σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε ατόμου, ενθαρρύνοντας θετικές αλλαγές στην συμπεριφορά με σκοπό την βελτίωση της ποιότητα της ζωής του, μέσα από τις εμπειρίες που αποκομίζει κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, μαθαίνοντας να μοιράζεται, να εκφράζεται, να δίνει & να δέχεται.

–στην επικοινωνία

–στη δημιουργική έκφραση

–στην ανάπτυξη του λόγου

–στην συναισθηματική στήριξη

–στην ανάπτυξη αυτοεκτίμησης και πρωτοβουλίας

-στη προώθηση της κοινωνικότητας

 

Α. Τέχνη και διερεύνηση, από τη Νάντια Κωνσταντοπούλου

Η γνωριμία της ομάδας ξεκινά για  την ανακάλυψη και διαχείριση των συναισθημάτων μέσα από τα εικαστικά. Με συνοδεία μουσικής, θα ασχοληθούμε με τέχνες όπως ζωγραφική, κατασκευή, κολλάζ, βιωματικές ασκήσεις, ασκήσεις φαντασίας, συγγραφή κειμένου/διαλόγου, παίξιμο ρόλων και άλλα, κάνοντας απλές – μη καλλιτεχνικές – δραστηριότητες.

Η έμφαση δίνεται στη συμμετοχή και τη διερεύνηση και όχι στην υψηλή απόδοση.

Διάρκεια 50 λεπτά περίπου.

 

Β. Coaching και ερωτήσεις, από τη Μαίρη Στραβοράβδη

Στη συνέχεια, ακολουθεί Coaching ομαδική συνεδρία, όπου καλούμαστε να εξετάσουμε το θέμα του έργου, τα συναισθήματα που προκύπτουν, τις λύσεις που αναδύονται για τον καθένα χωριστά, μέσα από τη γνωστή διαδικασία των Coaching ερωτήσεων.

Μέσα από τη διαδικασία των ερωτήσεων και ερμηνεόντας ο συμμετέχων το έργο που δημιούργησε, αναγνωρίζει τον εαυτό του, ορίζει την αλλαγή που θέλει να πετύχει και την δρομολογεί.

Διάρκεια 90 λεπτά περίπου.

 

 

Μην ξεχνάτε ότι…

-«Μόνο μέσα από το παιχνίδι μπορεί το παιδί ή ο ενήλικας να γίνει δημιουργικός και να ενεργοποιήσει το σύνολο των στοιχείων της προσωπικότητάς του και μόνο όντας δημιουργικό, μπορεί το άτομο να ανακαλύψει τον εαυτό του.» (D. Winnicott)

-Ο λόγος και η τέχνη – τα  σημαντικότερα μέσα έκφρασης- σε μια συνεργασία που σκοπό έχουν να μειώσουν τα επίπεδα του άγχους, προσφέροντας χαλάρωση και εστίαση για την κατάκτηση της σταδιακής αυτογνωσίας και στη συνέχεια … λύσεις!

 

Ποιοι είμαστε:

Μαίρη Στραβοράβδη, Life Coach – NLP Practitioner, Σύμβουλος προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης, εκπαιδευόμενη σύμβουλος Ψυχικής υγείας.

Νάντια Κωνσταντοπούλου: Θεατρικό παιχνίδι, Σκηνογραφία, Ενδυματολογία, Θεατρικές Κατασκευές, Σχέδιο, Εικαστικότητα και Θεατρικότητα, Σημειολογία του Θεάματος, Γραμμικό Σχέδιο και Γλυπτική.

 

Πληροφορίες

– Θα συσταθεί ομάδα των 6-8 ατόμων

– Η πρώτη συνεδρία, είναι δωρεάν. Κλείστε το ραντεβού σας για την 1η δωρεάν συνεδρία γνωριμίας, είτε ενδιαφέρεστε για να ενταχθείτε σε κάποια ομάδα, είτε για προσωπική coaching συνεδρία.

– Οι συναντήσεις της ομάδας γίνονται στο iseminars, πληροφορίες εδώ

– Έναρξη Μάρτιος 2017, ημέρα Πέμπτη, ώρα έναρξης 20.00 – 22.20

– Διάρκεια 3 μήνες, 12 εβδομαδιαίες 2 1/2 ωρών.

– Κόστος 12ο ευρώ το μήνα

– Διοργάνωση All Time Coaching

– Επικοινωνία στο τηλ. 210 4532289

– Υπεύθυνη προγράμματος: Μαίρη Στραβοράβδη -πληροφορίες εδώ

– Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε το μήνυμά σας εδώ!