Ας γνωριστούμε καλύτερα!

 Η πρώτη συνεδρία ενημέρωσης  life coaching, είναι ΔΩΡΕΑΝ και διαρκεί 30-45 λεπτά. Κλείστε το ραντεβού σας για την 1η δωρεάν συνεδρία γνωριμίας, είτε ενδιαφέρεστε για να ενταχθείτε σε κάποια ομάδα, είτε για προσωπική coaching συνεδρία.

– Το life coaching δεν ασχολείται με εταιρείες και την περαιτέρω διατήρηση/ανάπτυξή τους, αλλά μπορεί να ασχοληθεί με την οργάνωση προσωπικών, επαγγελματικών και οικονομικών στόχων.

– Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το coaching ή για την 1η ενημερωτική δωρεάν συνεδρία:

– Στείλτε email στο ms.alltimecoaching@gmail.com

–  Τηλεφώνησε στα 210 4532 289 ή στο 6947 99 8561, για να κλείσεις ραντεβού για την δωρεάν συνεδρία.

–  Διεύθυνση: Μονεμβασίας 67, Στάση Ηλεκτρικού “Περισσός”.

 

Κάνε στον εαυτό σου σημαντικά ερωτήματα!

«Δεν έχασα τον εαυτό μου μονομιάς…. Έχασα πρώτα το πρόσωπό μου, καθώς με το πέρασμα των χρόνων φαγώθηκε από τον πόνο που ξεπλενόταν πάνω του, όπως ακριβώς το νερό τρώει τα γλυπτά πάνω απ’ την πέτρα.» Amy Tan

 Μια από τις πρώτες υποχρεώσεις, είναι να μπορείς να οδηγείς στον εαυτό σου σε ότι σε ολοκληρώνει. Αν συχνά μέσα στη μέρα αισθάνεσαι πως αέρας τελειώνει, θυμήσου πως την αναπνοή την παίρνεις εσύ!

 

Όπως ο συγγραφέας στήνει την πλοκή του έργου του…

… ο καθένας μας στήνει το σενάριο της ζωής του. Διαλέγουμε το ρόλο που θέλουμε να κρατήσουμε εμείς, απορρίπτουμε τους άλλους και αναζητούμε τους συμπρωταγωνιστές, πρόσωπα εξίσου σημαντικά, για να πλαισιώσουν και να παρατηρήσουν τη ζωή μας.

Ρόλοι που μας ανατέθηκαν, καθήκοντα που μας επιφορτίσανε κι αποδεχτήκαμε και ο καθένας φτιάχνει το δικό του μυθιστόρημα με τους πόρους που διαθέτει… και έτσι πορεύεται. Με τον καλύτερο τρόπο που μπορεί. Επιλέγοντας.

 

Τι θα συνέβαινε εάν ήξερες με σιγουριά:

– Ότι μπορείς να αξιοποιήσεις τη σκέψη σου στο έπακρο;

– Ότι η παραγωγική και δημιουργική σκέψη διεγείρεται και σχηματίζεται;

– Ότι μπορείς να βάλεις προτεραιότητες κατανοώντας τον εαυτό και τις ανάγκες σου πρώτα;

– Ότι αρκεί και μόνο να οργανώσεις το χρόνο σου διαφορετικά, για να προσεγγίσεις το στόχο σου;

-Ότι δεν υπάρχουν κατάλληλες απαντήσεις, αλλά κατάλληλες ερωτήσεις που μπορείς να μάθεις να θέτεις στον εαυτό σου, για να επιλέξεις την καλύτερη στρατηγική ώστε να πετύχεις;

 

Σας αρέσουν οι  ερωτήσεις;

Για καθέναν – και για σένα-  υπάρχει το κατάλληλο ερωτηματολόγιο που μπορεί να σου φανεί χρήσιμο, προκειμένου να γνωρίσεις τη φιλοσοφία και την πρακτική του “All time Coaching” και να αποφασίσεις εάν θέλεις να ανακαλύψεις τις δυνατότητές σου ή να αλλάξεις τον εαυτό σου και με ποιο τρόπο.  Έλα να το συμπληρώσουμε μαζί σε μια δωρεάν συνεδρία.

Για περισσότερες πληροφορίες συμπλήρωσε τη φόρμα που θα βρεις,  προσθέτοντας λίγα λόγια για το θέμα που σε απασχολεί, κάνοντας κλικ εδώ!

Σας ενδιαφέρει η ομαδική διαδικασία; Ενημερωθείτε για το Art & Coaching, κάνοντας κλικ εδώ!

Μαίρη Στραβοράβδη- Life Coach/Σύμβουλος Προσωπικής ανάπτυξης, περισσότερα εδώ!